VI SKAPER GENIER!

Kid Genius er en internasjonal skole for utvikling av kognitive evner og intellektuelt potensial hos barn fra den tidligste perioden av livet. Skolen gjennomfører utdannings- og utviklingsprogrammer for barn fra 4 til 12 år. De kognitive effektene som oppnås ved våre programmer går ikke tapt etter endt utdanning, men blir permanente evner og ferdigheter som våre deltakere besitter gjennom hele livet. Ta viktige avgjørelser for dine barnas fremtider i dag NÅ! «Kid Genius» er et dynamisk og omfattende konsept, og det eksisterende tilbudet forbedres stadig ved innføring av nye lisensierte utdanningsprogrammer. Den internasjonale skolen «Kid Genius» finnes i 15 land, med 185 vellykkede skoler, noe som over 35 000 fornøyde elever viser. I tillegg til suksessen med å utvide franchise nettverket, kan “Kid Genius” skryte av suksessene til barna som går på denne skolen, i internasjonale og verdens konkurranser.
Mental aritmetikk

10 grunner til hvorfor vi:

  1. Kid Genius er den eneste skolen i Europa som bruker det originale japanske mentale aritmetikkprogrammet – HIKARI 光. Programmet har en unik og effektiv metode som har sitt utspring fra Japan, mental aritmetikks vugge.
  2. Takket være den unike metoden oppnår deltakerne våre enestående resultater på kort tid. Allerede etter to måneder med undervisning er de i stand til å regne mentalt, noe som ikke er tilfellet med andre programmer der slike resultater ikke oppnås, selv etter mange års praksis.
  3. Programmet er fleksibelt og nøye utformet, og tar hensyn til de individuelle behovene til hvert enkelt barn. Læring øves i små grupper, gjennom morsomme aktiviteter, ulike spill og konkurranser, hvor det viktigste er en avslappende og kreativ atmosfære og positive følelsesmessige relasjoner.
  4. Bortsett fra det grunnleggende settet med leksjoner, for den mentale aritmetikk-program (12 leksjoner per måned), får hvert barn så mye som det virkelig trenger, så supplerende og tilleggsundervisning er tilgjengelig for alle som trenger det. Målet vårt er at hvert barn skal nå sitt maksimale potensial, det er derfor vi gir elevene våre et ekstra undervisningsfond (opptil 20 leksjoner per måned), som vi ikke tar betalt for.
  5. På skolen vår bruker elevene den originale japanske Soroban – abacus, som er Eco-Friendly, laget i henhold til japanske standarder, utelukkende av naturlige materialer (bøk og bambus).
  6. Teamet vårt består av profesjonelle lærere som har fullført internasjonal utdanning.
  7. Det unike og overlegne til programmene våre gjenspeiles også i bruken av innovative teknologier. Bruken av moderne opplæringsnettapplikasjoner gir effektiv støtte til lekser, og våre studenter kan bruke nettplattformen til å løse lekser, øve på tilegnet kunnskap eller konkurrere med Genier rundt om i verden.
  8. Kid Genius er arrangør og deltaker av internasjonale konkurranser, som gjør at våre elever kan delta i prestisjetunge verdenskonkurranser og OL i mental aritmetikk. På denne måten får barna verdifulle erfaringer og utvikler en sunn konkurranseånd.
  9. Etter vellykket gjennomføring av mentalt aritmetikk-program, kan deltakerne fortsette treningen sin, helt gratis, og oppnå den prestisjetunge tittelen Master of Mental Arithmetic.
  10. De kognitive effektene som oppnås ved å delta på programmene våre går ikke tapt etter endt utdanning, men blir permanente evner og ferdigheter som Våre Genier besitter gjennom hele livet.

Utdanningsprogrammer:
1. NUMICON – 3-5 år
2. MENTAL ARITMETIC: 4-12 år

Kontakt oss,
planlegg en gratis time
og se selv kvaliteten på tjenestene våre!

NET PLATTFORMEN